Shanghai Xuhui Service Center

Shanghai, China

Object:

Shanghai Xuhui Service Center

Location:

Shanghai, China

Size:

400 m2

Architect:

ECADI

The Administrative Citizen’s Service Center in Shanghai’s Xuhui district has been designed as a one-stop shop for Chinese citizens in need of help with administrative questions such as filling out forms for business and personal activities. With an open, airy feel and lots of counter space to assist customers, the modern interior design and the open floor plan consisting of different designs of Bolon flooring from the Artisan, Elements and Botanic collections contribute to a modern and high-tech impression of the Chinese government building.

Commissioned by Bolon partner in the area: Dance Dragon
 

Floors in this project

Related Projects

JOIN THE PARTY

Keep yourself up-to-date with all the latest products, projects and news in the world of Bolon

SELECTED CLIENTS