Serial SA

Geneva, Switzerland

Object:

Serial SA

Location:

Geneva, Switzerland

Size:

795 m²

Architect:

Atelier Nova

The IT-company, Serial’s Geneva office features an area of 800 m2 inspiring, playful yet professional office design. The modern workplace features four “telephone” boxes, a gaming room, beanbags, a mini amphitheater filled with oak and cushions. The Bolon flooring creates a blend between leisure and work, whilst a thin sheet covering the wall allows employees to unwind, write down a thought of the day or make a note of some scholarly calculations.

What looks like the beginning of a forest is tumbling down from the ceiling and brings some vegetation to an open space teeming with 80 people, where the semi-white, semi-oak tables play with questions of privacy and togetherness.

Installer: Rdeco
Text partly sourced from: Atelier Nova
Photographer: Daniela Droz & Tonatiuh Ambrosetti

Floors in this project

Related Projects

JOIN THE PARTY

Keep yourself up-to-date with all the latest products, projects and news in the world of Bolon

SELECTED CLIENTS