Schütze AG

Office

Schütze AG

German architecture studio, Inhouse, was tasked the renovation of business consultant company, Schütze AG’s Berlin office. Inhouse planned the renovation, adding several different Bolon Studio geometrical flooring designs to create a modern, open look where an exclusive flooring meets lots of natural daylight in a perfect mix.
Object:
Schütze AG
Location:
Berlin, Germany
Size:
235 m²
Architect:
Inhouse

Download high resolution images (.zip)

Request all samples

Floors in this project

Related Projects

Etikhus
Varberg, Sweden
Skype
Stockholm, Sweden
Coolstuff
Malmö, Sweden
Västsvenska Turistrådet
Gothenburg, Sweden
Singelveste
Breda, Netherlands
Breuninger
Stuttgart, Germany
St George
Brisbane, Australia
Förbo
Mölnlycke, Sweden
Svensk Filmindustri
Stockholm, Sweden
British Chambers
Brussels, Belgium

JOIN THE PARTY

Keep yourself up-to-date with all the latest products, projects and news in the world of Bolon

I agree that Bolon may store and process my personal data in accordance with our Privacy Policy.