Red Bull

Office

Red Bull

The design section of the visual communication agency Stan Studio has designed the new showroom and office of Red Bull in Frankfurt, Germany, in an energizing way. 300 square meters of Botanic Viva build a vast yellow canvas that ties the space together. Carefully selected furniture ornamented with integrated details act like functional sculptures in the rooms.

Object:
Red Bull
Location:
Frankfurt, Germany
Size:
300 m2
Architect:
Stan Studios GmbH & Co.

Download high resolution images (.zip)

Request all samples

Floors in this project

Related Projects

Office Startup WeWork's office features creative floors by Bolon
WeWork
Boston, United States
Department of Immigration & Border Protection
Adelaide, Australia
Coolstuff
Malmö, Sweden
Corporate Culture
Melbourne, Australia
Vasakronan
Stockholm, Sweden
Tapwacht
Rotterdam, Netherlands
Breuninger
Stuttgart, Germany
Arrow Energy
Brisbane, Australia
EF Education First
Hong Kong, China
Korda & Partners
Paris, France

JOIN THE PARTY

Keep yourself up-to-date with all the latest products, projects and news in the world of Bolon

I agree that Bolon may store and process my personal data in accordance with our Privacy Policy.