Photobox

Office

Photobox

Oktra design and architecture has designed the large headquarters for online printing company, Photobox, located in London. Photobox’s ambition was to transform the historic Herbal House printworks into their new headquarters, reinstating the roots of the building as a hub of creativity and high-profile business. The open plan layout, featuring flooring from Bolon's Botanic and Ethnic collections, provides ample opportunity for collaboration between employees and encourages their desire for an agile environment that could escape the boundaries of a traditional desk set up.

Office Interior Designer: Oktra
Photographer:  Oliver Pohlmann

 
Object:
Photobox
Location:
London, United Kingdom
Size:
165 m²
Architect:
Oktra

Download high resolution images (.zip)

Request all samples

Floors in this project

Related Projects

Cisco Meraki
San Fransisco, United States
Office Startup WeWork's office features creative floors by Bolon
WeWork
Boston, United States
Norwegian State Railways
Oslo, Norway
Mahoney Lawyers
Brisbane, Australia
Department of Immigration & Border Protection
Adelaide, Australia
Skype
Stockholm, Sweden
Bwin
London, United Kingdom
Rabobank Groningen
Groningen, Netherlands
Corporate Culture
Melbourne, Australia
Vasakronan
Stockholm, Sweden

JOIN THE PARTY

Keep yourself up-to-date with all the latest products, projects and news in the world of Bolon

I agree that Bolon may store and process my personal data in accordance with our Privacy Policy.