Netflix

Office

Netflix

In designing Netflix’s Amsterdam office hub, CBRE design in collaboration with the interior designers at Gensler Tokio aimed to create a space that encourages creativity and co-working as well as attract top talent. This was done through outlining an open workspace that comprises a range of relaxing and engaging spaces that features Bolon’s Graphic Etch flooring, lots of natural daylight and black interior details in a modern design blend.

Photographer: Stijnstijl Fotografie

Object:
Netflix
Location:
Amsterdam, Netherlands
Size:
170 m²
Architect:
CBRE

Download high resolution images (.zip)

Request all samples

Floors in this project

Related Projects

Microsoft
Stockholm, Sweden
Turku Technology Properties
Turku, Finland

JOIN THE PARTY

Keep yourself up-to-date with all the latest products, projects and news in the world of Bolon

I agree that Bolon may store and process my personal data in accordance with our Privacy Policy.