Nandos

Manchester , United Kingdom

Object:

Nandos

Location:

Manchester , United Kingdom

Size:

350 m2

Architect:

STAC ARCHITECTURE & I-AM WOW LTD

This office design of international restaurant chain Nandos is the result of the collaboration between STAC architecture & I-AM WOW LTD contractors. Taking the brief to create a space that felt open, STAC designed a ‘free standing’ box in the middle of the visually appealing office in Manchester, UK.

In addition to reclaimed timber wall panelling, burnt cedar and steel, Bolon flooring was selected to complete the space. 334 square meters of Viva and Osier from the Botanic collection were cleverly installed on the walls and on the floor in custom triangular patterns. The vibrant yellow flooring was the perfect contrast to the earthy décor of the trendy office.

Photographer: Shoot Photography

Floors in this project

Related Projects

JOIN THE PARTY

Keep yourself up-to-date with all the latest products, projects and news in the world of Bolon

SELECTED CLIENTS