Dunhill

London, United Kingdom

Object:

Dunhill

Location:

London, United Kingdom

Size:

2000 m²

Architect:

MoreySmith

Dunhill’s new global headquarters has been designed as a collaborative and contemporary digital first space in the heart of Mayfair, by leading architectural practice MoreySmith. Spanning 2,000 sqm, this immersive space was conceived to foster creativity, with an integrated dual- floor showroom, design studio and dynamic social spaces.

Sustainability is at the forefront of the design, with locally sourced materials including chevron timber floors and leather from London, shuttered concrete from Dorset alongside woven recycled Bolon vinyl floors.

Read more here: http://www.moreysmith.com/project/dunhill-global-headquarters/

Floors in this project

Related Projects

JOIN THE PARTY

Keep yourself up-to-date with all the latest products, projects and news in the world of Bolon

SELECTED CLIENTS