De Chinezen

Office

De Chinezen

De Chinezen, a Belgian film production company, assigned Collectiv4 Architects the renovation of their office in Leuven, Belgium. The office includes a variety of rooms with one thing in common – the flooring. Bolon’s 2018 Elements Birch flooring suits the space perfectly as it marries the industrial look, bringing a cozy textile-like feel to a cool, rough office space. The result is a creative workplace where we wouldn’t mind spending our days.
 
Object:
De Chinezen
Location:
Leuven, Belgium
Size:
1295 m²
Architect:
Collectiv4 Architects

Download high resolution images (.zip)

Request all samples

Floors in this project

Related Projects

Girls' Day School Trust
London, United Kingdom
STTK
Helsinki, Finland
IP Only
Stockholm, Sweden
Crux
London, United Kingdom
Kesko K-Kampus
Helsinki, Finland

JOIN THE PARTY

Keep yourself up-to-date with all the latest products, projects and news in the world of Bolon

I agree that Bolon may store and process my personal data in accordance with our Privacy Policy.