Ceva Sogeval Campus

Office

Ceva Sogeval Campus

Thomas Bonnier at Topos Architecture has designed the veterinary medicine company, Ceva’s, part campus, part office in Louverné, France. Focusing on wellbeing at work, Bonnier aimed to establish a calm and contemporary architectural setting focused around a relaxed work environment. Mixing traditional and modern materials, the new building features flooring from the Botanic and BKB collections that have been installed in the shapes of triangles and rectangles to contribute to the spacious, modern office feel.

Commissioned by the partner in the area: Artépy

Photographer: Xavier Scheinkmann

Object:
Ceva Sogeval Campus
Location:
Louverné, France
Size:
1600m²
Architect:
Topos Architecture

Download high resolution images (.zip)

Request all samples

Floors in this project

Related Projects

Office Startup WeWork's office features creative floors by Bolon
WeWork
Boston, United States
Department of Immigration & Border Protection
Adelaide, Australia
Coolstuff
Malmö, Sweden
Corporate Culture
Melbourne, Australia
Vasakronan
Stockholm, Sweden
Tapwacht
Rotterdam, Netherlands
Breuninger
Stuttgart, Germany
Arrow Energy
Brisbane, Australia
Red Bull
Frankfurt, Germany
Department of Transport
Perth, Australia

JOIN THE PARTY

Keep yourself up-to-date with all the latest products, projects and news in the world of Bolon

I agree that Bolon may store and process my personal data in accordance with our Privacy Policy.