Bliwa

Office

Bliwa

Swedish insurance company Bliwa hired PE Arkitektur to create an open, dynamic workplace where the design both inspires employees and make them cooperate and interact easily and spontaneously. The result is a modern, esthetic office where pastel colours meet dark Bolon flooring in an exciting design blend somewhere in between modern, playful and classic. Truly an office to be inspired by!
Object:
Bliwa
Location:
Stockholm, Sweden
Size:
100 m²
Architect:
PE Arkitektur

Download high resolution images (.zip)

Request all samples

Floors in this project

Related Projects

Silverchef
Melbourne, Australia
PDG
Victoria, Australia
mSeven Real Estate
Arnhem, Netherlands

JOIN THE PARTY

Keep yourself up-to-date with all the latest products, projects and news in the world of Bolon

I agree that Bolon may store and process my personal data in accordance with our Privacy Policy.