TNO

Büro

TNO

Dutch architect firm Hollandse Niuwe was given the mission to fuse two of the research organization TNO’s offices into one. The challenge was to create activity based work places with both quiet section and areas for communication. The solution? Inventing different small spaces around the office where 4000 square meters of Bolon’s Graphic Mache, Silence Motion and Artisan Coal was installed.

Objekt:
TNO
Ort:
Den Haag, Niederlande
Größe:
4000 m2
Arkitekt:
Hollandse Niuwe

Hochauflösende Bilder herunterladen

ALLE PROBEN ANFORDERN

Böden in diesem Projekt

Verbundene Projekte

Cisco Meraki
San Fransisco, Vereinigte Staaten
Department of Immigration & Border Protection
Adelaide, Australien
The Co-operative Group
Manchester, Vereinigtes Königreich
Commonwealth Government
Canberra, Australien
Dentsu Aegis
Copenhagen, Dänemark
Figge Schuster
Münich, Deutschland
TNO
Den Haag, Niederlande
Almi
Stockholm, Schweden
Zalando
Berlin, Deutschland
RMS Parramatta
Sydney, Australien

HALTE AKTUALISIERT

Bleiben Sie über neue Sammlungen, Projekte und mehr auf dem Laufenden.

I agree that Bolon may store and process my personal data in accordance with to our Privacy Policy.