Shanghai Xuhui Service Center

Shanghai, China

Objekt:

Shanghai Xuhui Service Center

Ort:

Shanghai, China

Größe:

5176 m2

Arkitekt:

ECADI

The Administrative Citizen’s Service Center in Shanghai’s Xuhui district has been designed as a one-stop shop for Chinese citizens in need of help with administrative questions such as filling out forms for business and personal activities. With an open, airy feel and lots of counter space to assist customers, the modern interior design and the open floor plan consisting of different designs of Bolon flooring from the Artisan, Elements and Botanic collections contribute to a modern and high-tech impression of the Chinese government building.

Commissioned by Bolon partner in the area: Dance Dragon
 

Böden in diesem Projekt

Verbundene Projekte

HALTE AKTUALISIERT

Bleiben Sie über neue Sammlungen, Projekte und mehr auf dem Laufenden.

SELECTED CLIENTS