HAY

Retail

HAY

HAY chose Silence Sense for their new pop-up shop at Selfridges in London, UK. 120 square meters of Silence Sense tiles are installed quarter-turned. The turning of the tiles combined with lighting creates reflections and a checked pattern on the floor. The textile feel and elegant grey colour in the floor mixes well with the furniture and accessories from the Danish design company.

Object:
HAY
Location:
London, United Kingdom
Area:
120 m2
Architect:
Inhouse

Download Project PDF

Download High Resolution Images

Request all samples

Floors included in this project

Related Projects

Bolon flooring in the office of Savills in London, UK
Savills
London, United Kingdom
Articles
Sense, Gracious, Illuminate, Visual, Balance
Bolon_Flooring_RheinlandShowroom588x672.jpg
Projekt Rheinland
Cologne, Germany
Articles
Illuminate, Balance, Visual, Gracious, Sense
Bolon_Flooring_HuddingeSjukhus588x672.jpg
Karolinska Institute Future Lab
Huddinge, Sweden
Articles
Balance, Illuminate, Sense, Gracious, Visual, Cilia, Flame Patch Green