Vetenskapens Hus

Education

Vetenskapens Hus

With its bold geometric shapes and expansive vaulted ceiling, this former post office in northern Sweden presented a unique challenge for Wingårdhs architects. Vetenskapens hus (Swedish for “House of Knowledge”) is a technology and engineering university in Luleå, Sweden. The interior was enhanced with a contemporary design and to compliment the added finishes, 450 square meters of Bolon Triangles in deep grey tones were chosen for the flooring in this historical restoration project.

This project is featured in Projects We Love magazine. Read a more extensive article on it by downloading the magazine here

Object:
Vetenskapens Hus
Location:
Luleå, Sweden
Area:
450 m2
Architect:
Wingårdhs Arkitekter

Download Project PDF

Download High Resolution Images

Request all samples